Home Xerxes

Xerxes

Xerxes is het bedrijf achter TyreStream en de module Tics. Als klein softwarebedrijf onder leiding van Dennis De Smet focussen we ons volledig op de ontwikkeling van deze twee producten.

Doorheen de jaren bouwden we een enorme kennis op van de bandensector. We onderhouden uitgebreide contacten met tal van partijen, waaronder de bandenspecialisten, bandengroeperingen, bandenleveranciers en leasingmaatschappijen.

Zo ondersteunen we zowel inhoudelijk als technisch de uitbouw van de vernieuwde ROB. Dit programma, MRT (Maintenance Repair Tyres) genaamd, moet een vlotte elektronische communicatie tussen bandenspecialisten en leasingmaatschappijen garanderen. Wij zijn al vele jaren vaste partner van RENTA, de vakvereniging van leasemaatschappijen.

De evolutie van TyreStream wordt volledig bepaald door de veranderingen in de bandenwereld en de behoeftes van de bandenspecialisten. Zo denken we steeds enkele stappen vooruit. Dit biedt de gebruikers van TyreStream een concurrentievoordeel in de sector.